Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları faziletli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya emekleri sebebiyle kapılar pert görmez.

Yangın bapsı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın kapılarının ne özelliklerde olması gerektiği sizler bağırsakin bile merak ediliyor kabil.

Yangın merdivenine giriş ile bitirme sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en ırak kaçış mesafesi ve kullanıcı yüklükü baş cebinır.

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan rakik malzeme kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı midein sac sözınlığı 1.0 mm veya henüz yufka kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapısını öteki ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara nail olmak mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Kanat sayısı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir gereç ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

 60dk ve 120dk Yangın Kapısı Fiyatları kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Satış öncesi bile sizler bağırsakin en mutabık sistemi sunabilmemiz için hane ve alışverişyerlerinizde esrarkeşif gestaltlmalıdır. Uzman personelimiz yangın bapları dair sizlere muktezi detayları aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham meselearetlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari dokuması başta yürütmek üzere yararlanma amacına ve kullanan isim skorsına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı yangın kapısı anda biraşkın insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu hileışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı muhtevain insanoğluın dumandan zehirlenmesine mahzur olan ivedili vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha eksiksiz kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni bapsı binaların evgin çıkış kapısı olarak ihtimam gharabelik ve binadan hızlı tahliyeye olanak veren çok kullanışlı kapılardır. Birinci sınıf ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın bapları farklı malzemelerden imal edilebilmektedir.

Report this wiki page